Ce risc au bauturile energizante asupra sanatatii tale - Video camionul lu Mada

Bauturile energizante au devenit foarte populare in ultimii 10 ani, mai ales in randul tinerilor ( care nu suporta cafeaua ) si a sportivilor si ambele categorii sunt convinse ca, consumand aceste bauturi vor primi o doza extra de performante si de energie care sa le asigure fie succesul profesional, fie o stare alerta care sa ii ajute sa isi faca mai bine temele sau sa reziste mai mult in club.

 

 
Insa dupa cum putem vedea in video explicativ oferit de canalul de YouTube " Camionul lu Mada " de mai sus acestea nu te ajuta prea mult ci de fapt creeaza mai multe probleme decat beneficii. E adevarat ca, datorita cofeinei prezente in ele te vei simti mai energic pe termen scurt dar pe temen lung vei plati un pret scump consumand aceste bauturi periodic.Te vei supune unui risc de deshidratare, te poti imbolnavi de aritmie, care poate duce la aparitia unui atac vascular cerebral hemoragic sau poti dezvolta o boala numita rezistenta la insulina.
Si ca tot vorbim de atac cerebral, va las aici un link in care sa puteti citi ( in engleza ) povestea lui Austin : Austin, the man without a skull because of energy drinks.